Image Alt

Termeni & Conditii

Te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare înainte de a utiliza sau obţine orice materiale, informaţii, servicii prin intermediul acestui site.

ANA’S UNICORNS SRL detine proprietatea web www.nolimitbydd.ro.

ANA’S UNICORNS SRL („noi”) îţi oferim accesul la site-ul şi utilizarea site-ului www.nolimitbydd.ro („site-ul”), sub rezerva acceptării tale a acestor termeni şi condiţii („termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziţionarea oricărui produs, conţinut, date, materiale, informaţii sau servicii prin intermediul site-ului nostru îţi dai consimţământul asupra termenilor şi condiţiilor de utilizare şi, de asemenea, este de acord ca www.nolimitbydd.ro poate schimba oricând, fără notificare în prealabil, termenii şi condiţiile. Asemenea schimbări vor intra în vigoare imediat ce au fost efectuate.

 

Obligaţiile tale:

Pentru a putea cumpara de pe www.nolimitbydd.ro, trebuie să ai un cont pe website-ul nostru, cont care va putea fi realizat pe pagina ‘Finalizare Comanda’.

În utilizarea serviciului, esti de acord să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate în documente.

În situaţia în care considerăm că aceasta obligaţie nu este respectată de către tine, ne rezervăm dreptul să îţi blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nici-o notificare prealabilă.

Prin înregistrarea ca membru vei fi solicitat să alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă sau sa folosesti un nume de utilizator si o parola, generate de platforma. Eşti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele tău de utilizator fiind integral în responsabilitatea ta.

Eşti de acord sa ne inştiinţezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator.

Poţi utiliza site-ul nostru doar daca eşti de acord cu acesti „Termeni şi condiţii”. Eşti responsabil pentru menţinerea caracterului secret al parolelor tale, informatiilor privind autentificarea si contul. Vei fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizează parola ta şi informaţiile tale de autentificare. Eşti de acord să fii pe deplin responsabil pentru orice comandă şi plată facută prin utilizarea site-ului nostru din contul tău.

De asemenea, declari şi garantezi că toate informaţiile furnizate de tine sunt adevarate şi exacte.

Poţi utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu poţi utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, ameninţător, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da naştere la o raspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de aceşti Termeni.

 

Noi putem, în orice moment şi fără preaviz sau raspundere, înceta sau restrictiona accesul tău la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul tău la site-ul nostru s-ar putea sa fie întrerupt sau indisponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru sau a erorile apărute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu ai dreptul să utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru şi nici să iei vre-o masură care impune o încarcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic. Orice încercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.nolimitbydd.ro, afectarea performanţelor lui se consideră tentativă de fraudare.

 

Iti asumi pe propria raspundere dieta personalizata de pe www.nolimitbydd.ro sau executarea antrenamentelor online.

Dietele si exercitiile de pe www.nolimitbydd.ro nu se adreseaza persoanelor cu probleme de sanatate sau inapte pentru a face activitate fizica. Dietele nu au scop medical si nu sunt recomandate persoanelor care au probleme grave de sanatate. 

 

Recomandarea www.nolimitbydd.ro este de a discuta cu medicul de familie sau medicul specialist, inainte de a incepe orice dieta achizitionata pe de site-ul www.nolimitbydd.ro, sau inainte de a incepe seria de antrenamente online.

 

Limitarea răspunderii

Noi nu vom fi, si colaboratorii noştri nu vor fi, responsabili sau răspunzatori pentru daune aduse calculatorului tău sau virusi care ar putea sa îţi infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării tale sau navigarii pe site-ul nostru sau descărcarea de către tine a vreunui conţinut, informaţie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau daună. Aceasta renunţare la raspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanţei, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defecţiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunator, neglijenţă, sau în baza oricarei cauze de acţiune.

 

Protectia datelor personale:

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, te informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege conform notificării numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

 

Prin comenzile pe care le realizezi îţi dai acordul expres şi neechivoc ca datele tale de contact să fie prelucrate de catre www.nolimitbydd.ro.

www.nolimitbydd.ro garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise şi semnate ce va fi trimisă prin postă la adresa: ANA’S UNICORNS SRL.

 

Modalitate de plata & Retur

Articolele comandate pe www.nolimitbydd.ro pot fi achitate in variantă online, prin card bancar. 

Comanda pentru programele de nutritie sau pentru antrenamentele online, nu poate fi anulata, iar contravaloarea pachetului nu va putea fi restituita.

 

Drepturi de autor:

Noi (ANA’S UNICORNS SRL) deţinem şi avem drepturile de autor asupra site-ului nostru şi tuturor continuturilor acestuia. Nu vei copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afişa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continuţul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru, decât în urma obţinerii acordului scris al reprezentantului societăţii noastre.

ANA’S UNICORNS SRL deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletter-ului trimis către abonaţi în aceleaşi condiţii ca şi pentru conţinutul publicat pe www.nolimitbydd.ro. Abonatii newsletter-ului www.nolimitbydd.ro  pot retrimite aceste comunicări comerciale şi altor persoane, asumându-şi raspunderea redirectionării, în condiţile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul.

 

Dispoziţii finale:

Nu poţi cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatile tale din aceşti Termeni şi Condiţii. Noi putem modifica acesti Termeni în orice moment. Folosirea continua de către tine a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către tine. Va trebui să revezi aceşti Termeni periodic. Folosirea continuă de către tine a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către tine a Termenilor modificaţi.

Aceşti termeni şi condiţii, precum şi respectarea de către tine şi de către noi a acestora sunt guvernate de legislaţia românească. Dacă înaintezi vreo acţiune în instanţă legată de utilizarea de către tine a site-ului nostru, a produselor şi serviciilor noastre sau a acestor termeni, eşti de acord să înaintezi această actiune numai în instanţele judecătoreşti de pe teritoriul Romaniei şi numai după notificarea, în scris, a

ANA’S UNICORNS SRL . Dacă deţii un cont pe www.nolimitbydd.ro  înseamnă că eşti de acord cu termenii şi condiţile de mai sus, aşadar îţi asumi raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

 

Close

Suntem aici pentru tine si pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. De cele mai multe ori, invocam tot felul de motive doar ca sa nu ajungem la sala de sport. De la locul de parcare, pana la oboseala sau lipsa de chef. Cert este ca in zilele noastre tehnologia este asul din maneca si este pacat sa nu profiti de el.

Incepe azi transformarea!

Practic, azi ai toate posibilitatile sa faci sport si sa incepi un stil de viata sanatos. Toate aceste lucruri le poti face de acasa sau din orice loc iti doresti. Ai confort, suport si nicio scuza sa nu faci miscare, cel putin 30min pe zi.  Incepe transformarea acum, solicitand o dieta personalizata si un antrenament online.

Ne gasesti si pe
About