Image Alt
read the new post

Diete Personalizate

O expresie americana, zice asa:

Working daily, with goals in mind will make All the difference when push comes to shove

Pe romanste, asta ar insemna, oricat de greu ar fi, daca ai in minte obiectivul, totul va fi diferit si mai usor. Chiar daca avem obiceiul de a vorbi intr-una despre obiective, dorinte si alte lucruri, timpul este, uneori, scuza cea mai credibila si folosita.

Timpul este unitatea de masura pe care o folosim cu totii, indiferent unde ne aflam. Am venit in ajutorul tau cu aceasta platforma, tocmai pentru a te ajuta sa faci sport si sa mananci sanatos, indiferent unde te afli…

Close

Suntem aici pentru tine si pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. De cele mai multe ori, invocam tot felul de motive doar ca sa nu ajungem la sala de sport. De la locul de parcare, pana la oboseala sau lipsa de chef. Cert este ca in zilele noastre tehnologia este asul din maneca si este pacat sa nu profiti de el.

Incepe azi transformarea!

Practic, azi ai toate posibilitatile sa faci sport si sa incepi un stil de viata sanatos. Toate aceste lucruri le poti face de acasa sau din orice loc iti doresti. Ai confort, suport si nicio scuza sa nu faci miscare, cel putin 30min pe zi.  Incepe transformarea acum, solicitand o dieta personalizata si un antrenament online.

Ne gasesti si pe
About